HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στέφανος Κασσελάκης από Καλάβρυτα: Ας εμπνευστούμε από τα Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σημερα για την επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, μετά το...



Στα Καλάβρυτα βρέθηκε σημερα για την επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος, μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης στο Τόπο Εκτέλεσης, έκανε δηλώσεις, θέτοντας ζήτημα διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων
Ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Σε αυτόν εδώ τον πανέμορφο, ιερό τόπο πριν από 80 χρόνια έχασαν τη ζωή τους πάρα πολλοί άνθρωποι, οικογένειες, απόγονοι που δεν ήρθαν ποτέ. Ολοι εμείς που είμαστε στην Πολιτεία και τον επισκεπτόμαστε αυτή την ημέρα, έχουμε μία τεράστια ευθύνη, να δώσουμε τον αγώνα για δικαιοσύνη. Είναι ένας αγώνας στον οποίο αναφερόταν και ο Μανώλης Γλέζος και για να τον παραφράσω, ακόμα και αν είναι να κερδίσουμε ένα ευρώ αξίζει να δώσουμε τον αγώνα.
Είναι ηθικό θέμα, είναι θέμα αρχής. Είμαι πολύ συγκινημένος. Πρέπει να βοηθήσουμε την κυβέρνηση στην προσπάθειά της εάν το επιθυμεί και το επιδιώξει για διεκδίκηση αποζημιώσεων από την γερμανική κυβέρνηση. Είμαστε υπεύθυνη αντιπολίτευση και θέλουμε να είμαστε συνοδοιπόροι στην πορεία για δικαιοσύνη στον λαό αυτού του τόπου. Παροτρύνω όλους τους συμπολίτες μας να σκεφτούνε όλους τους μαρτυρικούς τόπους από τα μαρτυρικά χρόνια και να υποστηρίξουν μία καλύτερη Ελλάδα με λιγότερη διχόνοια. Χρειαζόμαστε λιγότερη διχόνοια σαν χώρα. Ας εμπνευστούμε από τα Καλάβρυτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.