HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εορταστική διάθεση και υπέροχη βραδιά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων

Ζεστασιά, εορταστική διάθεση και υπέροχη βραδιά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων – Kalavrita Ski Resort, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στο γιορ...


Ζεστασιά, εορταστική διάθεση και υπέροχη βραδιά στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων – Kalavrita Ski Resort, προπαραμονή Πρωτοχρονιάς στο γιορτινό Chalet. Παρέα με τους αγαπημένους μας ζεσταίνουμε, τις καρδιές μας, για να θυμηθούμε όλες τις όμορφες στιγμές αυτού του έτους και να προετοιμαστούμε όλοι μαζί για το τι μας επιφυλάσει το 2024! στο εορταστικό Light Food Buffet, παρέα με ποικιλία κρασιών από τοπικούς παραγωγούς και υπέροχες μουσικές από την Αντωνία Καούρη σ’ ένα μοναδικό Live με pop – soul& funk ρεπερτόριο εμπλουτισμένο από διασκευές με electro στοιχεία.

Η αγαπημένη μας Αντωνία Καούρη παρέα με τον Ηλία Ροϊδούλια μας κάνουν ένα mini warming up για το New Year’s Celebration, που θα πραγματοποιηθεί στο σαλέ προπαραμονή Πρωτοχρονιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.