HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παλαίμαχοι της Α.Ε.Καλαβρύτων και η ομάδα του Δήμου Αθηναίων τίμησαν το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Τιμώντας το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, παλαίμαχοι της Α.Ε.Κασλαβρύτων έδωσαν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα των Εργαζομένων του Δήμου Α...



Τιμώντας το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, παλαίμαχοι της Α.Ε.Κασλαβρύτων έδωσαν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με την ομάδα των Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων.
Ο αγώνας, αυτός, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων, για να τιμηθεί το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα και η 80η Επέτειός του. Στο περιθώριο αυτού του αγώνα, δόθηκαν αναμνηστικά στην αντιπροσωπεία των Αθηναίων από τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο ο οποίος σε δηλώσεις ευχαρίστησε θερμά, τους Παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Καλαβρύτων και των Εργαζομένων του Δήμου Αθηναίων, που τίμησαν τα Καλάβρυτα και τους εκτελεσθέντες συμπατριώτες μας.
Να σημειωθεί οτι η ποδοσφαιριστές του Δήμου Αθηναίων αντί αναμνηστικών πρόσφεραν στο Καλλιμανοπούλειο Εκκλησιαστικό Διακονικό Κέντρο Καλαβρύτων.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο γνωστός διεθνής διαιτητής Τάσος Κάκος. Για την ιστορία η ομάδα του Δήμου Αθηναίων επικράτησε στην αναμέτρηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.