HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Δείτε Βίντεο και Φωτό από την μεγάλη επιχείρηση διάσωσης του 62χρονου κυνηγού

Ζωντανός βρέθηκε λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα, ο 62χρονος κυνηγός Α.Σ. από χωριό των Καλαβρύτων κάτοικος Πάτρας του οποίου είχαν χαθεί τα...



Ζωντανός βρέθηκε λίγο μετά τις 18.30 το απόγευμα, ο 62χρονος κυνηγός Α.Σ. από χωριό των Καλαβρύτων κάτοικος Πάτρας του οποίου είχαν χαθεί τα ίχνη, από νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας.
Το σήμα του 62χρονου έδειχνε προς την Κούτελη Καλαβρύτων με τα σωστικά συνεργεία να σαρώνουν την περιοχή. Τελικά εντοπίστηκε στην πλευρά του Καλλιφωνίου σε απόκρημνο σημείο. Η επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης ήταν εξαιρετικά δύσκολη και επικίνδυνη για τους άντρες της ΕΜΑΚ και των εκπαιδευμένων για τέτοιες συνθήκες αντρών της Π.Υ.Καλαβρύτων οι οποίοι προσέγγισαν τον 62 χρονο με την βοήθεια δυο κατοίκων της περιοχής. Ο άνδρας είχε τραυματιστεί (σπασμένο πόδι) αλλά καλά στην υγεία και στην επικοινωνία. Μετά από πορεία 45 λεπτών οι διασώστες τον παρέδωσαν στο ΕΚΑΒ Καλαβρύτων και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαβρύτων.
Στη μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής, συμμετείχαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, διασωστικός σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ, ομάδα Σ.μη.Ε.Α. καθώς και drone. Σημαντικά συνέβαλλα οι άντρες του Α.Τ.Καλαβρύτων, η πολιτική προστασία του δήμου, ο κυνηγετικός σύλλογος Καλαβρύτων, θυροφύλακες και εθελοντές
Δείτε αποκλειστικό βίντεο του kalavrytanews.com από την επιχείρηση διάσωσης του 62xronoy:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.