HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αύξηση 20% στις εφημερίες του ΕΣΥ

Τομή στον ιστορικό χρόνο χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον προϋπολογισμό του 2024 καθώς όπως είπε είναι ο πρώτος προϋπολογ...

Τομή στον ιστορικό χρόνο χαρακτήρισε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τον προϋπολογισμό του 2024 καθώς όπως είπε είναι ο πρώτος προϋπολογισμός ύστερα από 14 χρόνια που δρομολογείται με τη χώρα μας στην επενδυτική βαθμίδα».
Μιλώντας κατά τη συζήτηση για την κύρωση του Κρατικού Προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι αυτή η αναβάθμιση υπήρξε εθνικός στόχος για τον οποίο είχε δεσμευτεί προσωπικά εδώ πριν από έναν χρόνο ότι θα επιτευχθεί εντός του 2023 και έτσι έγινε.
Έγινε μεσα από ένα σχέδιο της Πολιτείας βασισμένο στην εμπιστοσύνη», υπογράμμισε ο πρωθυπουργός ο οποίος υπογράμμισε τις θετικές εξελίξεις από την πορεία της οικονομίας οι οποίες δίνουν τη δυνατότοτητα στην κυβέρνηση να στηρίξει τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για τις οποίες διατεθούν μέσα στον Δεκέμβριο 717 εκατ. ευρώ.
Ο κ. Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ανακοίνωσε ότι από την 1η Ιανουαρίου αυξάνεται κατά 20% η αποζημίωση για τις εφημερίες στο ΕΣΥ ενώ σημείωσε ότι άμεσα θα έρθει στη Βουλή νομοσχέδιο για την ίδρυση μη κρατικών ΑΕΙ. «Θα έχει γίνει νόμος του κράτους εντός του πρώτου μήνα του 2024» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.