HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος στις 10 Δεκεμβρίου 2023

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί ο Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος απόστασης 9,8 χιλιομέτρων. Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Καλ...



Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί ο Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος απόστασης 9,8 χιλιομέτρων.
Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων.
Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 12:00, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.
Η Γραμματεία θα λειτουργεί την ημέρα του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης από τις 09:00.
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απαγόρευση κυκλοφορίας θα έχουμε από 11:30 πμ έως και την ολοκλήρωση του αγώνα από Καλάβρυτα έως διασταύρωση Κερπινής και στα δυο ρεύματα κυκλοφορίας 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.