HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Αποκατάσταση της Γραμμής του Οδοντωτού στην Συνάντηση Υφυπουργού Μεταφορών με Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Διευθυντή ΟΣΕ

Η Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βουλευτή Μαγνησίας, Χ...



Η Υφυπουργός Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βουλευτή Μαγνησίας, Χρήστο Τριαντόπουλο και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Σιδηροδρόμων Ελλάδος (ΟΣΕ), Παναγιώτη Τερεζάκη. Η συνάντηση επικεντρώθηκε στην ενίσχυση που μπορεί να παράσχει το Υπουργείο Μεταφορών σε συνεργασία με το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής, προκειμένου να υποστηριχθεί η αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας της τοπικής σιδηροδρομικής γραμμής Διακοπτό – Καλάβρυτα μετά τις πρόσφατες φυσικές καταστροφές. Ο Oδοντωτός Διακοπτού – Καλαβρύτων είναι ιδιαίτερα σημαντικός για την τοπική κοινωνία καθώς αποτελεί τον σύνδεσμο των τοπικών περιοχών με το εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο και αναδεικνύει τον πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο της περιοχής.
Οι συμμετέχοντες στη συνάντηση εξέφρασαν την πρόθεσή τους για την εκκίνηση των αναγκαίων ενεργειών προκειμένου να αποκατασταθεί άμεσα η ανεμπόδιστη λειτουργία της γραμμής Διακοπτό – Καλάβρυτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.