HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παράνομοι υλοτόμοι με τόνους ξύλα - Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες

Εξιχνιάστηκε από το ΑΤ Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Δασαρχείο Καλαβρύτων περίπτωση παράνομης υλοτομίας στο Δ.Δ. Φλάμπουρα στα όρια με Δ.Δ....



Εξιχνιάστηκε από το ΑΤ Καλαβρύτων σε συνεργασία με το Δασαρχείο Καλαβρύτων περίπτωση παράνομης υλοτομίας στο Δ.Δ. Φλάμπουρα στα όρια με Δ.Δ. Γουμένισσας. Σύμφωνα με πληροφορίες του kalavrytanews.com, τρεις αλλοδαποί κατελήφθησαν επ αυτοφώρω από δασικό υπάλληλο να προβαίνουν σε κοπή δέντρων δρυός. Στη θέα αυτού τράπηκαν σε φυγή αφήνοντας μεγάλο όγκο υλοτομημένης ξυλείας. Ύστερα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του ΑΤ Καλαβρύτων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών αλλοδαπών οι οποίοι και αναζητούνται ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία τόσο για παράβαση της δασικής νομοθεσίας όσο και για απείθεια.
Πρόκειται για μέλη τις ίδιας οικογένειας (πατέρας και δυο γιοί), ενώ ερευνάται το ενδεχόμενο εμπλοκής τους σε παράνομο εμπόριο ξυλείας σε συνεργασία με έτερους δράστες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.