HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κυκλοφοριακές στην Αθηνών – Κορίνθου λόγω εκτέλεσης εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης φαινομένων υδρολίσθησης, αναμένεται να πραγματοποιηθούν επί της εθνικής οδού Αθηνών – ...



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών άρσης φαινομένων υδρολίσθησης, αναμένεται να πραγματοποιηθούν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου από τις 12:00΄ σήμερα, Δευτέρα (27/11), έως τις 14:00 της Παρασκευής (01/12) (Φάση Β1) και από τις 12:00 της Δευτέρας (4/12) έως τις 14:00 της Παρασκευής (8/12) (Φάση Β2).
Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Ολικός αποκλεισμός του κλάδου της κατεύθυνσης κυκλοφορίας προς Αθήνα, από την 36,450 χ.θ. έως την 33,400 χ.θ., στο τμήμα μεταξύ των δυο Ανοιγμάτων Έκτακτης Ανάγκης (Α.Ε.Α.).
Πώς θα πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων
Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση η κυκλοφορία των οχημάτων και των δυο κατευθύνσεων θα πραγματοποιείται αμφίδρομα στον κλάδο της κατεύθυνσης προς Κόρινθο, με μια λωρίδα κυκλοφορίας ανά κατεύθυνση και με ενδιάμεση οριοθετημένη μη κυκλοφορούμενη ζώνη.
Η Τροχαία, όπως επισημαίνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων απευθύνει έκκληση στους οδηγούς των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.