HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι δικηγόροι κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στο φορολογικό νομοσχέδιο

Αποχή των δικηγόρων όλης της χώρας από τα καθήκοντά τους, από σήμερα Δευτέρα έως την Παρασκευή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο φορολογικό νομοσ...



Αποχή των δικηγόρων όλης της χώρας από τα καθήκοντά τους, από σήμερα Δευτέρα έως την Παρασκευή, σε ένδειξη διαμαρτυρίας στο φορολογικό νομοσχέδιο προτείνει η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος στα Διοικητικά Συμβούλια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.
Ειδικότερα, η Ολομέλεια σε ανακοίνωσή της κάνει λόγο για «αφανισμό και οικονομική εξαθλίωση» των δικηγόρων με την εισαγωγή «τεκμαρτού φορολογητέου εισοδήματος στους ελεύθερους επαγγελματίες, που ασκούν ατομικά τη δραστηριότητά τους».
«Κάθε προσπάθεια διαλόγου έχει πέσει στο κενό διότι η Κυβέρνηση επέλεξε την φοροεπιδρομή αντί της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, τον αφανισμό των μικρομεσαίων αντί της στήριξής τους» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.