HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων για την απώλεια του Νικόλαου Κοτσόκολου

Το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του συλλόγου μας, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους, για την απώλεια του Νικόλαου Κοτσόκολου. Ο Νίκος υπήρξε ο πρώτο...



Το Δ.Σ. και όλα τα μέλη του συλλόγου μας, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους, για την απώλεια του Νικόλαου Κοτσόκολου.
Ο Νίκος υπήρξε ο πρώτος δάσκαλος παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας, μαζί με την σύζυγό του Βασιλική Σιβρήκα στον νεοσύστατο τότε Πολιτιστικό Σύλλογο Καλαβρύτων. Βοήθησε και υποστήριξε σε μεγάλες δυσκολίες με μεγάλη αγάπη τα χορευτικά μας τμήματα, μαζί του ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις σε Καλαβρυτινές επετειακές εκδηλώσεις οι οποίες πια έχουν καθιερώθει για τα χορευτικά μας! Ο Νίκος, υπηρέτησε τον πολιτισμό του τόπου μας με ήθος,ζηλευτή αξιοπρέπεια και αγάπη.Ένα μεγάλο ευχαριστώ, είναι πολύ λίγο για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για το έργο και την προσφορά του.
Παράλληλα ο Νίκος,ήταν εκπαιδευτικός θεολόγος στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Χαλανδρίτσας, χοροδιδάσκαλος και ιδρυτής του Χορευτικού Σωματείου «Καρατζάδες» από το 2005.Ήταν ένας ανοιχτόκαρδος , ευγενικός, καλοσυνάτος και συνεργάσιμος άνθρωπος με σεβασμό σε όλους και αγαπούσε τους μαθητές του σαν να ήταν παιδιά του.Εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στην σύζυγό του Βασιλική,στις τρείς κόρες του και στους οικείους του. Καλό ταξίδι Νίκο,η απώλειά σου μας θλίβει βαθειά,ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλαβρύτων θα σε ευγνωμονεί για την υποστήριξή σου και θα σε θυμάται πάντοτε με αγάπη!
Καλό Παράδεισο!
Εκ μέρους του Δ.Σ
Ο πρόεδρος
Παπαδάτος Νικόλαος
Η Αντιπρόεδρος
Παπαδάτου Χρυσάνθη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.