HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων την Δευτέρα 13/11/2023 και ώρα 11.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω ...



Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων την Δευτέρα 13/11/2023 και ώρα 11.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης
1. Περί έγκρισης του υπ’ αριθμ. πρωτ. 12415/8-11-2023 Πρακτικού Επαναληπτικής Δημοπρασίας, για τη μίσθωση από το Δήμο Καλαβρύτων, ακινήτου ακάλυπτης έκτασης εμβαδού 1.500 τ.μ. περίπου, στα πλαίσια ανάπτυξης δράσεων του Δήμου, αξιοποίησης και εξωραϊσμού πράσινων ακάλυπτων χώρων εντός του σχεδίου της πόλεως των Καλαβρύτων, εγγύτερα στον περιβάλλοντα χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Καλαβρύτων, στην είσοδο της πόλης των Καλαβρύτων.
2. Περί έγκρισης του υπ’ αριθμ. πρωτ. 12416/8-11-2023 Πρακτικού Επαναληπτικής Δημοπρασίας, για τη μίσθωση από το Δήμο Καλαβρύτων ακινήτου ακάλυπτης έκτασης εμβαδού 1.500 τ.μ. περίπου, εγγύτερα στον περιβάλλοντα χώρο του σιδηροδρομικού σταθμού Καλαβρύτων, στην είσοδο της πόλης των Καλαβρύτων, εντός σχεδίου πόλεως Καλαβρύτων, για την δημιουργία χώρου στάθμευσης αυτοκινήτων (parking).
3. Περί έγκρισης δαπανών πάγιας προκαταβολής κοινοτήτων του Δήμου Καλαβρύτων, έτους 2023.
4. Περί έγκρισης 4ου Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού για τη διεξαγωγή του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου : «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ».
5. Περί εξειδίκευσης πιστώσεων.
6. Περί παράτασης προθεσμίας απόδοσης εντάλματος προπληρωμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.