HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Στον Δήμο οικόπεδο του ΟΣΕ για δημιουργία θέσεων στάθμευσης οχημάτων

Η μακροχρόνια εκμίσθωση του οικοπέδου έναντι του Σταθμού του Οδοντωτού από την δυτική πλευρά, από τον Δήμο Καλαβρύτων, συμφωνήθηκε στην συν...



Η μακροχρόνια εκμίσθωση του οικοπέδου έναντι του Σταθμού του Οδοντωτού από την δυτική πλευρά, από τον Δήμο Καλαβρύτων, συμφωνήθηκε στην συνάντηση στο Υπουργείο Υποδομών που είχε ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος με την Υφυπουργό υποδομών κ. Χριστίνα Αλεξοπούλου, παρουσία του Προέδρου του ΟΣΕ κ. Παναγιώτη Τερεζάκη και της Διευθύνουσας Συμβούλου ΓΑΙΑΟΣΕ κας Ιωάννας Δούνια.
Το Οικόπεδο θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης οχημάτων για να δοθεί "ανάσα" στο έντονο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης των Καλαβρύτων που αντιμετωπίζει κυρίως τις ημέρες αιχμής.
Παράλληλα η Δημοτική αρχή εξετάζει και άλλους χώρους ωστε να δημιουργηθούν χώροι στάθμεσης οχημάτων και λεωφορείων, αφού τις ημέρες με μεγάλη τουριστική κίνηση  -κυρίως Σαββατοκύριακα-  το κυκλοφοριακό στην πόλη των Καλαβρύτων είναι εντονότατο. 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.