HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδρίασε το Συντονιστικό της Πολιτικής Προστασίας

Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Καλαβρύτων υπό τον Δήμαρχ...



Συνεδρίασε σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, το Συντονιστικό Όργανο της Πολιτικής Προστασίας (Σ.Τ.Ο.) του Δήμου Καλαβρύτων υπό τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο Αθανάσιο στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Συζητήθηκαν οργανωτικά θέματα συντονισμού όλων των εμπλεκόμενων φορέων για την αντιμετώπιση κινδύνων από χιονοπτώσεις και παγετό στον Δήμο Καλαβρύτων, καθώς και ο σχεδιασμός επιχειρησιακού σχεδίου που περιλαμβάνει πρόληψη, σχέδια άμεσης επέμβασης, κατανομή αρμοδιοτήτων και γενικό συντονισμό.
Παραβρέθηκαν: ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής & Πολιτικής Προστασίας κ. Ζησιμόπουλος Ζήσιμος, ο Διοικητής της Π.Υ. Καλαβρύτων κ. Δημητρόπουλος Ανδρέας, ο Διοικητής του Α.Τ. Καλ/των κ. Σταθούλιας Βασίλειος, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Τζόβολος Ευθύμιος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Κλειτορίας κ. Δουκλιάς Σωτήριος, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αροανίας και Διευθυντής του Νοσοκομείου Καλ/των κ. Βασιλόπουλος Λεωνίδας, η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλ/των κ. Σφυρή Ιωάννα, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Κλειτορίας κ. Βλάχος Αλέξανδρος, η κ. Τσώνη Μαρία εκπρόσωπος της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Χελμού – Βουραϊκού & Προστατευόμενων Περιοχών Βόρειας Πελοποννήσου και ο κ. Ακαρέπης Ευθύμιος υπάλληλος του ΟΤΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.