HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βούλιαξε η Πάτρα από τη βροχή

Η πρωινή χθεσινή καταιγίδα στην Πάτρα προκάλεσε πλημμύρες σε δρόμους του κέντρου αλλά και στις συνοικίες, με τα προβλήματα να είναι πολλά κα...



Η πρωινή χθεσινή καταιγίδα στην Πάτρα προκάλεσε πλημμύρες σε δρόμους του κέντρου αλλά και στις συνοικίες, με τα προβλήματα να είναι πολλά και σε πολλά σημεία.
Ο ποδηλατόδρομος στην παραλιακή ζώνη “εξαφανίστηκε” κάτω από το νερό της βροχής, αυτοκίνητα ακινητοποιήθηκαν γιατί δεν ήταν δυνατή η οδήγηση και οι καταστηματάρχες στην Αγίου Ανδρέου, την Ρήγα Φεραίου και αλλού προσπαθούσαν μάταια με τις σκούπες να κρατήσουν το νερό της βροχής έξω από τις επιχειρήσεις τους.
Στη λαχαναγορά επίσης πλημμύρισαν οι εγκαταστάσεις, ενώ σοβαρό πρόβλημα παρατηρείται στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στην Αρόη και στην Φιλίππου Ολυμπιάδος.
Την ίδια ώρα, κινδύνευσε γυναίκα στο Ρίο, καθώς εγκλωβίστηκε στη γέφυρα.
Συγκεκριμένα, ο δρόμος κάτω από τη γέφυρα είχε πλημμυρίσει μέσα σε δέκα λεπτά και μία γυναίκα οδηγός εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της.
Τότε ένας άνδρας που ερχόταν πίσω της και είχε σταματήσει, κολύμπησε για να φθάσει κοντά της. Κατάφερε να απεγκλωβίσει τη γυναίκα, που ήταν σε κατάσταση πανικού.
Παράλληλα, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη Νέα Εθνική οδό Αθηνών – Πατρών. Η κυκλοφορία των οχημάτων αφορά στο 161ο χιλιόμετρο της νέας Εθνικής Οδού, στην περιοχή Ελαιώνας, στο ρεύμα προς Αθήνα και για λίγη ώρα έγινε διακοπή κυκλοφορίας στην επαρχιακή οδό Πούντας – Καλαβρύτων, στο ύψος του Μέγα Σπηλαίου και στα δύο ρεύματα, λόγω κατολίσθησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.