HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου - Τα θέματα

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 3η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα...



Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαβρύτων στο Δημοτικό Κατάστημα την 3η του μηνός Νοεμβρίου έτους 2023, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του άρθρου 75 του Ν.3852/2010 (ΦΕΚ Α' 87).
1. Περί κατάρτισης όρων δημοπρασίας και σύνταξης διακήρυξης, για την μίσθωση ακινήτου για τη στέγαση του εργοταξίου του Δήμου.
2. Περί κατάρτισης όρων δημοπρασίας και σύνταξης διακήρυξης, για την μίσθωση ακινήτου στην Κοινότητα Κλειτορίας Δ.Ε. Κλειτορίας για τη χρήση του ως χώρος πολλαπλών χρήσεων.
3. Περί αποδοχής όρων χρηματοδότησης ποσού 168.984,00€ από το Πράσινο Ταμείο, άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου» για την πράξη Δήμου Καλαβρύτων με τίτλο «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» (συνολικού προϋπολογισμού 211.184,40€).
4. Περί αποδοχής ένταξης της πρότασης του Δήμου Καλαβρύτων «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΦΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ» προϋπολογισμού 211.184,40 €, στο Πράσινο Ταμείο στον άξονα προτεραιότητας «Αστική Αναζωογόνηση» του χρηματοδοτικού προγράμματος «Δράσεις Περιβαλλοντικού Ισοζυγίου», σύμφωνα με την 269.6.2 Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου.
5. Περί εξουσιοδότησης του δικηγόρου (Παρ’ Αρείω Πάγω), με έμμισθη εντολή του Δήμου μας, Γεωργίου Πεντζιά του Αλεξίου και της Σοφίας, δικηγόρος στο Πρωτοδικείο Καλαβρύτων (Α.Μ. ΔΣΚ 20), και κατοίκου Καλαβρύτων (οδός Δημητρίου Καλλιμάνη 18, Διεύθυνση γραφείου: οδός Λουκά Ρούφου 3), να παρασταθεί και να εκπροσωπήσει τον Δήμο στο Μονομελές Εφετείο Πατρών στις 16 Νοεμβρίου 2023 ή σε οποιαδήποτε μετ’ αναβολή δικάσιμο, όπου συζητείται, με αριθμό πινακίου 46, έφεση εναντίον (και) του Δήμου Καλαβρύτων, με εκκαλούσα την Κοινοπραξία με την επωνυμία «Ιω. Κουζίου – Β. Βουρλούμης», που εδρεύει στην Πάτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.