HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ - 75 θέσεις εργασίας για την κάλυψη εποχιακών αναγκών

Η Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΕ ΟΤΑ», σύμφωνα με την από 03 Νοεμβρίου 2023 απόφαση του Διοικητι...



Η Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α. με την επωνυμία «ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΑΕ ΟΤΑ», σύμφωνα με την από 03 Νοεμβρίου 2023 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας, ανακοινώνει ότι θα προβεί στην πρόσληψη προσωπικού υπό όρους, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου, συνολικού αριθμού εβδομήντα πέντε (75) ατόμων, για την κάλυψη εποχιακών αναγκών των υπηρεσιών της, που εδρεύουν στον Χελμό Καλαβρύτων (εγκαταστάσεις χιονοδρομικού κέντρου).
Συγκεκριμένα, γίνονται δεκτές αιτήσεις για έως 19 χειριστές αναβατήρων, 8 ατόμων για εξυπηρέτηση πελατών, 10 υπαλλήλων καταστήματος ειδών σκι, 8 πιστέρ-τραυματιοφορέων, 6 χειριστών εκχιονιστικών, 4 παρκαδόρων και 20 υπαλλήλων καταστημάτων εστίασης.
Η περίοδος κάλυψης των προαναφερθέντων αναγκών είναι μεταξύ των μηνών Δεκεμβρίου 2023 έως Απριλίου 2024 ανάλογα και με την επάρκεια σε χιονοκάλυψη του κέντρου με στόχο την πλήρη κάλυψη όλων των δραστηριοτήτων του ή μέρους αυτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη μπορείτε να επισκεφτείτε τον σύνδεσμο : https://kalavritaski.gr/proslipsi-prosopikou-gia-chionodromiki-periodo-2023-2024/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.