HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος στις 10 Δεκεμβρίου 2023 - Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί ο Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος απόστασης 9,8 χιλιομέτρων. Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Κα...

Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 θα διεξαχθεί ο Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος απόστασης 9,8 χιλιομέτρων.
Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Καλαβρύτων.
Ο αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ως ελάχιστο δείγμα τιμής στους εκτελεσθέντες από τα ναζιστικά στρατεύματα Κατοχής στις 13 Δεκεμβρίου του 1943.
Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί στις 12:00, με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα.
Η Γραμματεία θα λειτουργεί την ημέρα του αγώνα στον χώρο της εκκίνησης από τις 09:00.
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου 2023. Οι εγγραφές είναι δωρεάν.
Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να παρευρίσκονται στον χώρο της εκκίνησης τουλάχιστον μία ώρα και τριάντα λεπτά νωρίτερα (10:30 π.μ.) για την παραλαβή από την γραμματεία των αριθμών (bib number).
Η διαδρομή του αγώνα είναι επίπεδη με ελαφριά κατωφέρεια και ανωφέρεια συνολικής απόστασης 9.8 χιλιομέτρων.
Θα υπάρξει σταθμός τροφοδοσίας με νερά στο 5χλμ. (σημείο αναστροφής), όπως και στον τερματισμό.
To χρονικό όριο τερματισμού καθορίζεται στη μία (1) ώρα και πενήντα (50) λεπτά.
Θα απονεμηθούν έπαθλα στους τρείς πρώτους άνδρες και στις τρείς πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης. Επίσης σε όλους τους τερματίσαντες θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια.
Η ιατρική κάλυψη του αγώνα θα είναι πλήρης, με μέριμνα του Δήμου Καλαβρύτων.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν υποβάλλει ηλεκτρονικά τη δήλωση συμμετοχής, αποδεχόμενοι τα αναφερόμενα στη φόρμα εγγραφής (με την υποβολή της συμμετοχής τους, η οποία γίνεται ηλεκτρονικά, αποδέχονται με δήλωσή τους, η οποία υπέχει θέσει Υπεύθυνης Δήλωσης σύμφωνα με το άρθρο 8 παρ. 4 του Ν.1599/1986, ότι: «συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική δική τους ευθύνη και έχουν προβεί στις απαραίτητες υγειονομικές εξετάσεις, κ.ο.κ.».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.