HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αστέρας Τρίπολης - Ολυμπιακός 0-2

Ο Κώστας Φορτούνης αναδείχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς με δικά του τέρματα οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από την Τρί...



Ο Κώστας Φορτούνης αναδείχθηκε σε «χρυσή» αλλαγή για τον Ολυμπιακό, καθώς με δικά του τέρματα οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν νικηφόρα από την Τρίπολη, καταβάλλοντας με 2-0 (69’, 90’+6’) την αντίσταση του τοπικού Αστέρα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Οι κινήσεις του Ντιέγκο Μαρτίνεθ από τον πάγκο άλλαξαν την εικόνα του αγώνα, χαρίζοντας στον Ολυμπιακό το «τρίποντο».
Γκολ: 69′ Φορτούνης, 90’+6 Φορτούνης
Κίτρινες κάρτες: Παπαδόπουλος, Χουχούμης, Μάντζης
Κόκκινες κάρτες: –
Αστέρας Τρίπολης (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Γκαρθία, Καστάνιο, Πίτσου, Χουχούμης (84′ Ντιαρά), Αλάγκμπε, Γκος (66′ Βαλιέντε), Σουρλής (67′ Ζουγλής), Καλτσάς, Μιριτέλο (15′ Μάντζης), Κρέσπι (83′ Άλβαρες).
Ολυμπιακός (Ντιέγκο Μαρτίνεθ): Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Ορτέγκα, Ρέτσος, Έσε, Αλεξανδρόπουλος, Σολμπάκεν (46′ Ποντένσε – 88′ Ιμπόρα), Σκάρπα (63′ Φορτούνης), Μπιέλ (63′ Μασούρας), Ελ Κααμπί (73′ Γιόβετιτς).
 
από: zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.