HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χριστίνα Αλεξοπούλου: «H Κυβέρνηση εργάζεται σκληρά για την ισχυρή ανάπτυξη των Ιονίων Νήσων»

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα - Τσαγκαροπού...


Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ! Κάθε νησί ψηλά» της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Ρόδης Κράτσα - Τσαγκαροπούλου παρευρέθηκε η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου, για την υποστήριξη της υποψηφιότητάς της. Πριν τα εγκαίνια, η κυρία Αλεξοπούλου παραχώρησε συνέντευξη τύπου μαζί με τον Βουλευτή Ζακύνθου κ. Διονύση Ακτύπη, κατά την οποία τόνισε τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων από το 2019, με ειδική αναφορά στα 260 έργα προϋπολογισμού 1,3 δισ. ευρώ που έχει εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την ισχυρή ανάπτυξη της περιοχής και στο σημαντικό τμήμα τους που σχετίζεται με τη Ζάκυνθο.
Κατά την ομιλία της στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου, η κυρία Αλεξοπούλου τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ξέρει να ακούει και να νοιάζεται τις τοπικές κοινωνίες. Ξέρουμε επίσης να παράγουμε έργο και αποτελέσματα. Γιατί έργο χωρίς σκληρή δουλειά δεν παράγεται και σκληρή δουλειά χωρίς αποτελέσματα δεν έχει αξία.
Είναι πολύ σημαντικό η πολιτική ηγεσία μιας Περιφέρειας να διαθέτει εμπειρία και όραμα. Η Ρόδη Κράτσα - Τσαγκαροπούλου, με την εξαιρετική διεθνή παρουσία της, έχει τιμήσει την πατρίδα μας επανειλημμένως σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης και έχει αποκτήσει μοναδική ευρύτητα αντίληψης. Ο συνδυασμός της εμπειρίας και των ικανοτήτων που έχει χτίσει στο βιογραφικό της, με τη βαθιά γνώση των ζητημάτων που απασχολούν τα Ιόνια Νησιά, την καθιστούν μακράν καλύτερη επιλογή από οποιαδήποτε άλλη.
Με χαρά λοιπόν βρίσκομαι εδώ για να μοιραστώ μαζί σας τη στήριξη στην υποψηφιότητά της, επ’ ευκαιρία των εγκαινίων του νέου εκλογικού κέντρου μας.», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.