HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χερσαία επίθεση Ισραηλινών στρατευμάτων στο βόρειο τμήμα της Γάζας

Οι χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους, με Παλαιστινίους να αναφέρουν ότι οι χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ, συμπε...

Οι χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους, με Παλαιστινίους να αναφέρουν ότι οι χερσαίες δυνάμεις του Ισραήλ, συμπεριλαμβανομένων των αρμάτων μάχης, επιχειρούν εντός του θύλακα. Υπάρχουν αναφορές για ανταλλαγές πυρών μεταξύ στρατιωτών και ενόπλων.
Το Ισραήλ «μόλις εξαπέλυσε χερσαίο πόλεμο» στη Λωρίδα της Γάζας και το αποτέλεσμα θα είναι μια «ανθρωπιστική καταστροφή επικών διαστάσεων», δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Ιορδανίας Αϊμάν Σαφάντι.
«Τις τελευταίες ώρες έχουμε αυξήσει τις επιθέσεις στη Γάζα. Η Πολεμική Αεροπορία επιτίθεται ευρέως σε υπόγειους στόχους και τρομοκρατικές υποδομές. Σε συνέχεια της επιθετικής δραστηριότητας που πραγματοποιήσαμε τις τελευταίες ημέρες, οι επίγειες δυνάμεις επεκτείνουν τη χερσαία δραστηριότητα σήμερα το απόγευμα. Ο IDF εργάζεται δυναμικά σε όλες τις διαστάσεις για την επίτευξη των στόχων του πολέμου» ήταν το σχόλιο του εκπροσώπου του ισραηλινού στρατού, Ντανιέλ Χαγκάρι, καλώντας τους κατοίκους της πόλης της Γάζας να μετακινηθούν προς τα νότια. Παράλληλα, χαρακτήρισε «εθνική αποστολή» του Ισραήλ η ανάκτηση και η επιστροφή όλων των ομήρων στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.