HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Champions League: Όλες οι φάσεις και τα γκολ της βραδιάς

Με δύο μεγάλες ανατροπές, η μεγαλύτερη στην Αμβέρσα, ξεκίνησε η 2η μέρα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η Σαχτάρ Ντόνε...

Με δύο μεγάλες ανατροπές, η μεγαλύτερη στην Αμβέρσα, ξεκίνησε η 2η μέρα της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ «γύρισε» από το εις βάρος της 0-2 στο πρώτο ημίχρονο και νίκησε 3-2 την Αντβέρπ, ενώ στη Μαδρίτη, η Ατλέτικο βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ από την Φέγενορντ, αλλά τελικά ήταν αυτή που χαμογέλασε στο φινάλε επικρατώντας με 3-2!
Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι έκαναν απόψε το 2x2 στο ξεκίνημα της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τα εκτός έδρας τρίποντα επί των Πόρτο (0-1) και Λειψίας (1-3). Έτσι, από νωρίς μπήκαν σε θέση οδηγού για την πρόκριση στους «16».
Η Μίλαν συνέχισε τις ισοπαλίες χωρίς γκολ με το 0-0 στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, μετά το αντίστοιχο αποτέλεσμα στη Λομβαρδία με αντίπαλο με τη Νιούκαστλ.
Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ των αναμετρήσεων:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.