HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τερζής Αλέξιος: Να στηρίξω στο έπακρο την τοπική μας κοινωνία για ένα ομορφότερο μέλλον για όλους μας

Συνδημότισσες και συνδημότες, Είμαι ο Αλέξης Τερζής, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Σκεπαστό Καλαβρύτων όπου και διαμένω. Σπούδασα στο τμήμ...



Συνδημότισσες και συνδημότες,
Είμαι ο Αλέξης Τερζής, γεννημένος και μεγαλωμένος στο Σκεπαστό Καλαβρύτων όπου και διαμένω. Σπούδασα στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΑΤΕΙ Πάτρας. Από το 2018 εργάζομαι ως επόπτης σε αιολικά πάρκα εταιρειών που ηγούνται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας σε Ελλάδα & εξωτερικό. Επιπλεόν, έχω απασχοληθεί στην λειτουργία υδρουλεκτρικών σταθμών της περιοχής.
Η αγάπη μου για τον τόπο μας, η ανάγκη για την προσαρμογή μας στην νέα ψηφιακή πραγματικότητα και η πίστη πως το αύριο μπορεί και πρέπει να είναι καλύτερο με οδήγησαν στην απόφαση να θέσω υποψηφιότητα για δεύτερη φορά,ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρύτων, με το συνδυασμό του Αθανάσιου Παπαδόπουλου.
Καθώς τα επόμενα χρόνια θα μας απασχολήσει η ενεργειακή αυτονομία, θέλω να συμβάλλω ενεργά με τις γνώσεις μου, ώστε η περιοχής μας να διεκδικίσει όλα εκείνα τα οποία θα επιτρέπουν στους πολίτες να συμβαδίζουν με την ανάπτυξη άλλων Ευρωπαϊκών πόλεων και να εξελίσονται στον τομέα αυτό.
Όραμα μου είναι η δημιουργία των απαιτούμενων προϋποθέσεων για την επιστροφή των νέων στην ευρύτερη περιοχή των Καλαβρύτων καθώς ένα απο τα σοβαρότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας είναι πως τα χωριά μας έχουν ερημώσει!
Με την υποψηφιοτητά μου σε αυτές τις εκλογές, ζητώ την στήριξη σας για έναν επιπλέον λόγο. Θέλω να γίνει η αφορμή για την συμμετοχή και άλλων νέων με ικανότητες, γνώσεις και νέες ιδέες και η πιθανή εκλογή μου να προσελκύσει και άλλους νέους που απέχουν από τα κοινά.
Νοιάζομαι για τον τόπο μας και δεσμεύομαι να εργαστώ με όρεξη, εντιμότητα, πάθος και
επαγγελματισμό με σκοπό να στηρίξω στο έπακρο την τοπική μας κοινωνία για ένα ομορφότερο μέλλον για όλους μας.
Ζητώ την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας για να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του τόπου μας και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες ανάπτυξης στην περιοχή μας.
Σας ευχαριστώ.
Με εκτίμηση,
Τερζής Αλέξιος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Καλαβρυτών



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.