HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΡΜΠΟΥΝΑΣ: Στο χωριό του Παπουλάκου ο Θανάσης Παπαδόπουλος

Συνεχίζοντας την περιοδεία του σε κάθε γωνιά των Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε και τον Άρμπουνα τη γεν...



Συνεχίζοντας την περιοδεία του σε κάθε γωνιά των Καλαβρύτων, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε και τον Άρμπουνα τη γενέτειρα του Παπουλάκου αλλά και το μικρό μοναστήρι αφιερωμένο στην Κοίμηση της Θεοτόκου, το οποίο έχει μείνει γνωστό ως Μονή Παπουλάκου, αφού εκεί φυλάσσεται η κάρα του, και υπάγεται ως ξωκλήσι στον ενοριακό ναό του Αγίου Αθανασίου.
Να θυμίσουμε οτι η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατά την Συνεδρία της 11ης Μαΐου 2023, αποφάσισε να διαβιβάσει στο Οικουμενικό Πατριαρχείο προς τελική έγκριση την πρόταση της Ιεράς Μητροπόλεώς Καλαβρύτων περί αγιοκατατάξεως του εξ Άρμπουνα Καλαβρύτων Οσιωτάτου Μοναχού Χριστοφόρου Παναγιωτόπουλου, του επονομαζομένου “Παπουλάκου”, ο οποίος αποτελεί “σκεύος εκλογής” του Κυρίου, πιστών εγκαλλώπισμα, αγλάισμα της Τοπικής Εκκλησίας, ένα νέο Απόστολο της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.