HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: Η εορτή του Αγίου Δημητρίου

Με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε ο πολιούχος του χωριού μας,αφού η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορ...



Με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε ο πολιούχος του χωριού μας,αφού η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από τις μεγαλύτερες εορτές της Ορθοδοξίας μας.
Όπως είναι γνωστό ο πολιούχος του χωριού μας αποτελεί όλα αυτά τα χρόνια τον συνδετικό κρίκο όλων των Απανταχού Σκοταναίων.
Το Δ.Σ.εύχεται Χρόνια πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες και ο Αγ.Δημήτριος,ο Μεγαλομάρτυρας και Μυροβλήτης να ευωδιάζει τις καρδιές όλων μας,να μας προστατεύει,να μας αγιάζει και να μας φωτίζει να βαδίζουμε στο δρόμο του.
Ευχαριστούμε θερμά τους συμπατριώτες-ψάλτες μας κ.κ.Παναγιώτη Ι.Ρέππα και Γεώργιο Ταμπακάκη, τους εθελοντές μας και συγκεκριμένα τις κ.κ.: Αιμιλία Μ.Ρηγοπούλου, Χρυσούλα Π.Ζήκου, Κωνσταντίνα Π.Ζήκου,Κωνσταντίνα Μπουζιώτη-Κόντη, καθώς και τον πρ. Αναπλ.Γραμματέα Ευάγγελο Β.Ζήκο για την βοήθειά τους στο Πολιτιστικό Κέντρο του χωριού μας που προσφέρθηκε ο παραδοσιακός "Κοκοβίτικος καφές."
Επίσης, ευχαριστούμε θερμά τις συμπατριώτισσές μας Σοφία Γκολφινοπούλου για την προσφορά της φανουρόπιτας, καθώς και την Χριστίνα Ζήκου-Μιχαλακοπούλου για την προσφορά των παραδοσιακών κουραμπιέδων.
Χρόνια Πολλά!
Και του Χρόνου!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΑΡΙΑΝΘΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.