HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήλωση του Δημάρχου Καλαβρύτων για το θάνατο του Βασίλη Κατραβά

Στο άγγελμα του θανάτου του Βασίλη Κατραβά, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση: Μια θλιβερή είδησ...



Στο άγγελμα του θανάτου του Βασίλη Κατραβά, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
Μια θλιβερή είδηση σήμερα για τα Καλάβρυτα. Μια εμβληματική μορφή των Καλαβρύτων ο Βασίλης Κατραβάς έφυγε από τη ζωή. Έφυγε ο Βασιλάκης που ολοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε. Ο Βασίλης γεννήθηκε ανήμερα του πολιούχου μας Αγίου Αλεξίου το 1951 στα Καλάβρυτα όπου έζησε και μεγάλωσε, πάντα χαμογελαστός και καλοσυνάτος. Τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αμερική κοντά στην οικογένεια της αδερφής του Βούλας και των άλλων αδερφών του, της Μαρίας , του Μίμη και του Χρήστου, που με περισσή αγάπη τον φρόντιζαν. Ο Βασίλης θα μείνει στις καρδιές όλων των Καλαβρυτινών για την καλοσύνη του, την φιλοτιμία του, την χαρά, το γέλιο και την αγάπη που απλόχερα χάριζε σε όλους. Ο Βασίλης δεν έφυγε γιατί είναι πάντα στις καρδιές μας. Θα ηχεί το γέλιο και τα αστεία του, σε κάθε γωνιά των Καλαβρύτων θα μείνει για πάντα η τρυφερή και συναισθηματική ψυχή του.
Θέλω, εκ μέρους όλων των συνδημοτών μας, να εκφράσω τα θερμά μας συλλυπητήρια στα αδέρφια του, στις οικογένειές τους και στους λοιπούς συγγενείς. Θα τον θυμόμαστε πάντα με αγάπη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».
Αιωνία του η μνήμη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.