HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας Χάρη Θεοχάρη ο Δήμαρχος Καλαβρύτων

Τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αρμόδιο για τη Φορολογική Πολιτική, Χάρη Θεοχάρη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθαν...



Τον Υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, αρμόδιο για τη Φορολογική Πολιτική, Χάρη Θεοχάρη επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρο Καλαβρύτων κ. Αλέξη Άγριο. Ο κ. Παπαδόπουλος συζήτησε θέματα που αφορούν την μεγάλη επένδυση των 20 εκατομμυρίων που είναι σε πλήρη εξέλιξη στο Χιονοδρομικό Καλαβρύτων και την διευθέτηση οικονομικών θεμάτων που αφορούν την συμμετοχή του Δήμου στο μεγάλο αυτό έργο. Ο κ. Θεοχάρης γνώστης της περιοχής και των θεμάτων, αφού έχει άμεση σχέση με τα Καλάβρυτα, ικανοποίησε πλήρως τα αιτήματα της δημοτικής αρχής που αφορούσαν τεχνικά ζητήματα ως προς την ίδια συμμετοχή του Δήμου Καλαβρύτων στην επένδυση. Ο κ. Θεοχάρης συνεχάρη τον κ. Παπαδόπουλο για την επανεκλογή του και δήλωσε οτι θα είναι όπως πάντα, αρωγός στις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη της ιστορικής μας επαρχίας. 

  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.