HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μήνυμα Ειρήνης και Συναδέλφωσης των λαών από τα Μαρτυρικά Καλάβρυτα

Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Καλαβρύτων μαθήτριες και μαθητές των σχολείων Καλαβρύτων, συνοδευόμενοι από δασκάλους, καθηγητές και ...



Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Καλαβρύτων μαθήτριες και μαθητές των σχολείων Καλαβρύτων, συνοδευόμενοι από δασκάλους, καθηγητές και γονείς, συμμετείχαν στην συμβολική πορεία ειρήνης στο κέντρο των Καλαβρύτων.
Οι μαθητές με συνθήματα που έφτιαξαν οι ίδιοι, διασχίζοντας τον κεντρικό πεζόδρομο των Καλαβρύτων κατέληξαν στο Δημοτικό Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κάνοντας έκκληση για ειρήνη και συμφιλίωση των λαών. Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων στον χαιρετισμό του, μαζί με τα παιδιά μας θέλουμε να στείλουμε το μηνυμα της ειρήνης από δω από τα Καλάβρυτα, έναν τόπο που ο πόλεμος και η φρίκη άφησαν το πιο απάνθρωπο αποτύπωμά τους, αλλά και από έναν τόπο που η έννοια της ελευθερίας είναι συνώνυμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.