HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παναγιώτης (Τάκης) Βαρβιτσιώτης: Κίνητρό μου η αγάπη για τον τόπο μου

Αγαπητοί συμπατριώτες Καλαβρυτινοί, Γεια σας, είμαι ο Παναγιώτης (Τάκης) Βαρβιτσιώτης και σας ενημερώνω για την υποψηφιότητά μου για τις επε...



Αγαπητοί συμπατριώτες Καλαβρυτινοί, Γεια σας, είμαι ο Παναγιώτης (Τάκης) Βαρβιτσιώτης και σας ενημερώνω για την υποψηφιότητά μου για τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές στο συνδυασμό του νυν Δημάρχου Θανάση Παπαδοπουλου, στο Δήμο Καλαβρύτων.
Γεννήθηκα στην όμορφη Ντόυνισσα του Απανώκαμπου Καλαβρύτων και από τότε, η καρδιά μου χτυπάει για αυτόν τον τόπο. Κατοικώ μόνιμα στα Καλάβρυτα, επενδύοντας στην τοπική μας κοινότητα.
Όπως πιστεύω γνωρίζετε δραστηριοποιούμαι σαν επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης και διατηρώ την «Ταβέρνα Βαρβιτσιώτης». Γνωρίζω τις ανάγκες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις και οι αγροτικές και κτηνοτροφικές δραστηριότητες. Η επαγγελματική μου διαδρομή με έχει διδάξει τη σημασία της υποστήριξης των τοπικών επιχειρήσεων και μονάδων.
Παράλληλα, ως Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων, έχω δείξει την αφοσίωσή μου
στον αθλητισμό και τη νεολαία. Πιστεύω ότι ο αθλητισμός ενώνει την κοινότητα και προάγει την υγιεινή ζωή. Η επιτυχία των Ακαδημιών νεολαίας, της Ομάδας και όλων των δραστηριοτήτων έχει και τη δική μου σφραγίδα.
Με την εμπειρία μου στη Δημοτική αυτοδιοίκηση, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, έχω συμβάλει στη λήψη αποφάσεων που επηρεάζουν θετικά τη ζωή των πολιτών.
Η αγάπη μου για τον τόπο μου είναι ο κινητήριος μου ψυχισμός. Η δράση μου, η ενασχόλησή μου με τα κοινά και η ειλικρίνεια μου είναι ο καθρέφτης μου. Πάντα θα μιλώ από την καρδιά μου και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό για αυτόν τον τόπο.
Σας καλώ να με εμπιστευθείτε για μια δυναμική και ακόμα καλύτερη εξέλιξη σε όλη την Επαρχία Καλαβρύτων. Η ψήφος σας είναι η ευκαιρία μας για αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή μας όλων.
Σας ευχαριστώ και θα είμαι ευγνώμων για τη στήριξή σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.