HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΜΕΝΙΑΝΟΙ - Κωνσταντίνος Νικολόπουλος: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνδημότες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους

Κωνσταντίνος Νικολόπουλος - Καμενιανίτης: Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συνδημότες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους σ...



Κωνσταντίνος Νικολόπουλος - Καμενιανίτης: Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς στους συνδημότες μας που με τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες Αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Καλαβρύτων, σ΄ ένα αγώνα μεταξύ σαρανταοκτώ υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης του Δημάρχου μας Αθανασίου Παπαδόπουλου, τους οποίους σέβομαι και εκτιμώ και εκ των οποίων εκλέχτηκαν δεκατέσσερες!! Θέλω δε να συγχαρώ εκείνους που εκλέχτηκαν και να ευχηθώ καλή συνεργασία!!
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα καταμετρηθέντα στοιχεία μέχρι στιγμής, έχω λάβει [144] ψήφους. Ένας σεβαστός αριθμός, αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι κατάγομαι από μικρό χωριό, με μικρή δεξαμενή ψηφοφόρων. Ένα χωριό που με τίμησε υπέρ του δέοντος αναγνωρίζοντας την προσφορά μου και τους ευχαριστώ!!!
Το ίδιο και όσους με στήριξαν από τα άλλα χωριά του δήμου μας, αναγνωρίζοντας την πολύχρονη γενικότερη ΠΡΟΣΦΟΡΑ μου στον τόπο!! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Αθανάσιο Παπαδόπουλο που μου έκανε την τιμή, προτείνοντάς μου να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του, το οποίο τίμησα και ο ίδιος με την έντιμη, συνετή και σεμνή παρουσία και συμμετοχή μου!! Θα συνεχίσω να προσφέρω στον τόπο μας μέσα από τα γνώριμα μονοπάτια του πολιτισμού και της ιστορίας μας, που αποτελούν το "διαβατήριο" για την περαιτέρω ανάδειξη και ανάπτυξή του!! Θα συνεχίσω να προσφέρω όπου χρειαστεί για να σηκώσουμε ψηλότερα τον τόπο μας!!

Ε υ χ α ρ ι σ τ ώ ! ! !

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.