HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΟΙ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΙ ΠΑΤΡΑΣ «ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ» ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΑΧΟΡΟΧΩΡΙΑ

Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ πραγματοποίησε Διήμερη εκδρομή το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21Οκτωβρίου 2023 στα Ιωάννινα ...



Η Στέγη Καλαβρυτινών και φίλων Πάτρας ΑΓΙΑ ΛΑΥΡΑ πραγματοποίησε Διήμερη εκδρομή το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21Οκτωβρίου 2023 στα Ιωάννινα και τα Ζαγοροχώρια.
Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλάμβανε , επίσκεψη στα Ζαγοροχώρια και συγκεκριμένα στο Μονοδένδρι ένα παραδοσιακό χωριό , τη Χαράδρα του Βίκου στη θέση Οξιά , το μικρό και μεγάλο Πάπικο τα παραμυθένια χωριά που είναι ζωγραφιά σε πέτρινο καμβά , το Βοιδομάτη έναν από τους ποταμούς της Ελλάδας που το μεγαλύτερο τμήμα του διασχίζει ένα από τα ομορφότερα σημεία της χώρας μας, το φαράγγι του Βίκου.
Τέλος επίσκεψη στο νησάκι της κυρά Φροσύνης στη λίμνη των Ιωαννίνων το μοναδικό κατοικούμενο νησί σε λίμνη στην Ελλάδα με τα παμπάλαια μοναστήρια του την ιδιαίτερη κουζίνα του και τα μαγαζιά με εξαίρετα προϊόντα λαϊκής τέχνης .Το βράδυ οι Καλαβρυτινοί Πάτρας γλέντησαν σε ταβέρνα των Ιωαννίνων. Ήταν ένα υπέροχο Διήμερο με εξαιρετικό καιρό και όμορφες εικόνες.
Τα μέλη της Στέγης έζησαν μια ταξιδιωτική εμπειρία που ενεργοποίησε όλες τις αισθήσεις με τις εικόνες και τις γεύσεις της. Τέλος ο πρόεδρος της Στέγης Παναγιώτης Φραντζής αφού ευχαρίστησε τα μέλη που ακόμη μία φορά, έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, ενημέρωσε ότι έρχονται κι άλλα πολλά στη συνέχεια γιατί η ατζέντα της Στέγης Αγία Λαύρα είναι γεμάτη ταξίδια και προσκλήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.