HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χερσαίες επιδρομές στην Γάζα από τον ισραηλινό στρατό

Μπήκε στη Γάζα το Ισραήλ, μετά το τελεσίγραφο που έληξε στις 8 το απόγευμα και ανάγκασε χιλιάδες Παλαιστίνιους να φύγουν όπως-όπως από τα σ...



Μπήκε στη Γάζα το Ισραήλ, μετά το τελεσίγραφο που έληξε στις 8 το απόγευμα και ανάγκασε χιλιάδες Παλαιστίνιους να φύγουν όπως-όπως από τα σπίτια τους. Όπως ανακοίνωσε ο ισραηλινός στρατός, δυνάμεις εισέβαλαν χθες βράδυ (Παρασκευή) στο έδαφος της Λωρίδας της Γάζας σε «τοπικές επιδρομές» προκειμένου να εκκαθαρίσουν την περιοχή από πιθανούς τρομοκράτες και να εντοπίσουν αγνοούμενους Ισραηλινούς.
Ισραηλινές χερσαίες επιδρομές αναφέρθηκαν στη βόρεια Γάζα και τη Δυτική Όχθη νωρίς το Σάββατο.
Αποκάλυψη: Η «περιγραφή» για την στιγμή του μακελειού στην Λούτσα που αμφισβητεί η ΕΛ.ΑΣ.
Οι αναγκαστικές εκκενώσεις δεκάδων χιλιάδων ανθρώπων στη βόρεια Γάζα, χαρακτηρίζεται από παρατηρητές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ως «έγκλημα πολέμου«.
Η Γάζα μετατρέπεται σε κολαστήριο. Στο Ισραήλ επικρατεί γενικός συναγερμός.
«Είναι μόνο η αρχή» απείλησε ο Νετανιάχου, «Θα πεθάνουμε πολεμώντας» απάντησε η Χαμάς.
Ο θάνατος εικονολήπτη του Reuters Ισάμ Αμπντάλα στον νότιο Λίβανο, όπου κάλυπτε τις εξελίξεις, πιστοποιεί τον τεράστιο κίνδυνο ο πόλεμος ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς να «εξαπλωθεί» στο λιβανέζικο έδαφος, προειδοποίησε χθες Παρασκευή ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, ο Αντόνιο Γκουτέρες.
Στους 1.900 οι νεκροί στη Γάζα, ενώ άλλοι 7.696 είναι τραυματίες. Πάνω από 1.300 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στο Ισραήλ μετά τις επιθέσεις της Χαμάς. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.