HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ: Λαμπρός εορτασμός του Αγίου Δημητρίου (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα τίμησε η Κλειτορία την εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, προεξάρχοντος του Σεβαστού μας Ποιμενάρχη Μητροπολίτη Καλαβρύ...



Με λαμπρότητα τίμησε η Κλειτορία την εορτή του Αγίου Δημητρίου του Μυροβλύτου, προεξάρχοντος του Σεβαστού μας Ποιμενάρχη Μητροπολίτη Καλαβρύτων κ' Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμο παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων κ. Θανάση Παπαδόπουλου. Στην πανηγυρική Αρχιερατικής Θείας Λειτουργία, παραβρέθηκε επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Ανδρέας Φίλιας, ο επικεφαλής του Συνδυασμού "Ενωτική πρωτοβουλία" κ. Θανάσης Κανελλόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Κλειτορίας κ. Σωτήρης Δουκλιάς, οι Δημοτικοί Σύμβουλοί κ. Ασημάκης Μιχαλόπουλος, Κουτρουλάκης Βασίλης, Βασιλική Παπουτσή, ο νυν Πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Γιώργος Παπακανέλλος και ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος κ. Δημήτρης Μετζέλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων ο Αντιπύραρχος Ανδρέας Δημητρόπουλος και ο Εκπρόσωπος του Α.Τ. Κλειτορίας Υπαστυνόμος Β΄κ. Βλάχος Αλέξανδρος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, τα σχολεία της Δ.Ε. Κλειτορίας και πλήθος πιστών.
Ομιλία εκφώνησε ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Φιλάρετος Θεοδωρακόπουλος. ο οποίος μίλησε για τον Άγιο Δημήτριο και την σημασία που προσδίδουν στην βιωτή μας οι Άγιοι της Εκκλησίας μας.
Πριν την απόλυση, ο Μητροπολίτης μας ευχήθηκε σε όλους να έχουμε την ευλογία του Αγίου, τόνισε το πόσο σημαντικό είναι η διατήρηση των ελληνορθόδοξων παραδόσεών μας, ενώ εξήρε την ενότητα της τοπικής μας κοινωνίας με αφορμή την παρουσία στον Ναό τόσο του Δημάρχου κ. Παπαδόπουλου, όσο και του διεκδικητή του δημαρχιακού θώκου στις πρόσφατες εκλογές κ. Κανελλόπουλου.
Με το πέρας της Αρχιερατικής Λειτουργίας πραγματοποιήθηκε περιφορά της σεπτής Εικόνας του Αγίου συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου Καλαβρύτων αποτελούμενη από παιδιά των Καλαβρύτων και παιδιά του νεοσύστατου τμήματος της Φιλαρμονικής στην Κλειτορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.