HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Χρίστος Φωτεινόπουλος κεντρικός ομιλητής στις εκδηλώσεις μνήμης για τα 80 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα

Όπως ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, κεντρικός ομιλητής την 13η Δεκεμβρίου 2023, στην κ...



Όπως ανακοίνωσε στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, κεντρικός ομιλητής την 13η Δεκεμβρίου 2023, στην κορύφωση των εκδηλώσεων μνήμης για τα 80 χρόνια από το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα θα είναι ο Πρόεδρος του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, κ. Χρίστος Φωτεινόπουλος. Είναι μια προσωπική επιλογή του Δημάρχου που έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το δημοτικό συμβούλιο. Ο Χρήστος Φωτεινόπουλος διακρίνεται για το ήθος του και την προσφορά του τόσο στην μαθητική όσο και στην τοπική κοινωνία με διαρκή ενεργητικότητα και ακούραστη δράση. Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα το 1956 σπούδασε στην Θεολογική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1992 και για για μια δεκαετία υπηρέτησε ως διευθυντής στο Λύκειο Καλαβρύτων. Σήμερα είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.