HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΤΙΜΗΣΑΝ ΤΗΝ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940 - ΦΩΤΟ

Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για την εθνική επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» στα Καλάβρυτα, καθώς και στις Δη...



Με λαμπρότητα και επισημότητα πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός για την εθνική επέτειο της «28ης Οκτωβρίου 1940» στα Καλάβρυτα, καθώς και στις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου Καλαβρύτων, Αροανίας, Κλειτορίας και Παΐων.
Το πρωί τελέστηκε η Επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ναό της πόλης και ακολούθησε, Επιμνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και μαθητική παρέλαση των Σχολείων Δημοτικού, Γυμνασίου , Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου. Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων και η μαθητική παρέλαση υπό τους ήχους εμβατηρίων που έπαιξε η φιλαρμονική του Δήμου. Στις εκδηλώσεις παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων και εκπρόσωποι κομμάτων.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Δασκάλα του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων κα Μαριέττα Ιωαννάτου
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.