HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Europa League: Με Άγιαξ και Μαρσέιγ η ΑΕΚ, με Γουέστ Χαμ ο Ολυμπιακός, με Βιγιαρεάλ ο Παναθηναϊκός

Τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων του Europa League που αρχίζει στις 21/9 έμαθαν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Η ΑΕΚ είχε τ...



Τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων του Europa League που αρχίζει στις 21/9 έμαθαν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός.
Η ΑΕΚ είχε την πιο δύσκολη κλήρωση αφού είναι στον 2ο όμιλο μαζί με τον Άγιαξ (Ολλανδία), τη Μαρσέιγ (Γαλλία) και τη Μπράιτον (Αγγλία).
Ο Ολυμπιακός είναι στον 1ο όμιλο μαζί με την Γουέστ Χαμ (Αγγλία), την Φράιμπουργκ (Γερμανία) και την Μπάτσκα Τόπολα (Σερβία).
Ο Παναθηναϊκός είναι στον 6ο μαζί με την Βιγιαρεάλ (Ισπανία), τη Ρεν (Γαλλία) και τη Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ).
Η πρεμιέρα της φάσης των ομίλων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου. Η τελευταία αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 14 Δεκεμβρίου. Το πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθεί το πρωί του Σαββάτου.
O πρώτος από κάθε όμιλο συνεχίζει στους «16» του Europa League. Ο δεύτερος θα παίξει μπαράζ με ομάδα από το Champions League (3η όμιλο) για μια θέση στους «16» και ο τρίτος παίζει μπαράζ για τους «16» του Conference League με κάποιον 2ο από όμιλο του Conference. O τέταρτος δεν συνεχίζει στην Ευρώπη.
Το πρόγραμμα των έξι αγωνιστικών
1η: 21 Σεπτεμβρίου 2023
2η: 5 Οκτωβρίου 2023
3η: 26 Οκτωβρίου 2023
4η: 9 Νοεμβρίου 2023
5η: 30 Νοεμβρίου 2023
6η: 14 Δεκεμβρίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.