HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Μπόσι... βρήκε τον δρόμο του (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Σε φάση υλοποίησης του έργου οδοποιίας που συνδέει τους Πετσάκους Καλαβρύτων με τον οικισμό Μπόσι. Το έργο αφορά, μεταξύ άλλων, στην ασφαλτό...



Σε φάση υλοποίησης του έργου οδοποιίας που συνδέει τους Πετσάκους Καλαβρύτων με τον οικισμό Μπόσι. Το έργο αφορά, μεταξύ άλλων, στην ασφαλτόστρωση όλης της διαδρομής σε μήκος 6,5 χιλιομέτρων καθώς και άλλα έργα που αφορούν στην σταθεροποίηση του δρόμου, την αποτροπή πρόκλησης ζημιών από όμβρια ή επιφανειακά ύδατα κ.α. Τα έργα έχουν ξεκινήσει και τις επόμενες ημέρες θα πέσει και η άσφαλτος.
Στην περιοχή βρέθηκε την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Θανάσης Παπαδόπουλος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Τ.Κ. κ. Λαμπίρης και την μόνιμο κάτοικο Μπόσι και υποψήφια δημοτική σύμβουλο κ. Ελένη Ανδρικοπούλου για να δουν την εξέλιξη των έργων. Ο κ. Παπαδόπουλος σε δήλωσή του τόνισε οτι μέλημά μας είναι καθε γωνιά των Καλαβρύτων και η επίλυση των προβλημάτων και στον πιο απομακρυσμένο οικισμό. 
Ο οικισμός έχει συνολικά 15 κατοίκους, εκ των οποίων τα 9 παιδιά. Κάθε χρόνο τέτοια εποχή τα ρεπορτάζ για το πρόβλημα στην μεταφορά των μαθητών στα σχολεία τους ήταν πρώτο θέμα...
 
 
Η κ. Ανδρικοπούλου μητέρα ανηλίκων τέκνων, έχει δώσει μεγάλες μάχες μαζί με τις γυναίκες του οικισμού για την βελτίωση των συνθηκών στη διαβίωση των κατοίκων και το οδικό δίκτυο - θυμίζουμε τα ρεπορταζ προ 5-6 έτη στο βίντεο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.