HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Αστυνομία Κλειτορίας κοντά στους πολίτες - δίπλα στους μαθητές!

Σε μια ενδεικτική κίνηση που αντανακλά τη δέσμευσή τους για την ασφάλεια και την ευημερία των νέων πολιτών μας, ο υποδιοικητής του Αστυνομικ...



Σε μια ενδεικτική κίνηση που αντανακλά τη δέσμευσή τους για την ασφάλεια και την ευημερία των νέων πολιτών μας, ο υποδιοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας, υπαστυνόμος Β' Αλέξανδρος Βλάχος, μαζί με το προσωπικό του Τμήματος, πραγματοποίησαν μια σημαντική πρωτοβουλία.
Στο πλαίσιο του ετήσιου αγιασμού των σχολικών μονάδων της Δάφνης και της Κλειτορίας Καλαβρύτων, η αστυνομική αρχή αποφάσισε να ενημερώσει τους μαθητές για την ουσιώδη σημασία της κυκλοφοριακής αγωγής και της οδικής ασφάλειας. Ενώ παρέμεναν δίπλα στους μαθητές, το προσωπικό του Αστυνομικού Τμήματος διανέμισε ενημερωτικά φυλλάδια που περιείχαν σημαντικές συμβουλές και πληροφορίες για την οδική ασφάλεια και τους κανόνες της κυκλοφορίας.
Προηγουμένως, είχαν διενεργήσει ελέγχους σε οχήματα που χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά των μαθητών προς και από τα σχολεία. Αυτή η προληπτική ενέργεια αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα της δέσμευσής τους για την ασφάλεια των παιδιών μας.
Οι έλεγχοι είχαν ως στόχο να διασφαλίσουν ότι τα οχήματα πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για μια ασφαλή μεταφορά, προσφέροντας έτσι ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας για τους νέους μας πολίτες.
Στο τέλος της εκδήλωσης, οι αστυνομικοί ευχήθηκαν στους μαθητές μια επιτυχημένη σχολική χρονιά και τους διαβίβασαν ένα σημαντικό μήνυμα: "Πάντα να είστε προσεκτικοί και υπεύθυνοι κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας στους δρόμους, για τη δική σας ασφάλεια και την ασφάλεια όλων των υπόλοιπων." Αυτή η κίνηση αποδεικνύει την αφοσίωση του Αστυνομικού Τμήματος Κλειτορίας προς την τοπική κοινότητα και την επιθυμία τους να διασφαλίσουν την ασφάλεια των πολιτών μας, ιδίως των νέων που αποτελούν το μέλλον μας.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.