HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πρώτο κουδούνι στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο

Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέσθηκε σήμερα στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Καλαβρύτων. Τον Αγιασμό τέλεσ...



Ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς τελέσθηκε σήμερα στο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Καλαβρύτων. Τον Αγιασμό τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος Καλαβρύτων και Προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ναού Καλαβρύτων π. Κωνσταντίνος Μητρόπουλος, συνοδευόμενος από τον πρ Δημήτριο Τζελέπης.
Παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και γονείς των μαθητών. Μήνυμα για την νέα σχολική χρονιά απεύθυνε ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων κ΄ Αιγιαλείας κ.κ. Ιερώνυμος ενώ ο Δήμαρχος κ. Παπαδόπουλος καλωσόρισε του μαθητές, ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά και επανέλαβε για άλλη μια φορά οτι η Δημοτική Αρχή θα παραμείνει δίπλα στην εκπαιδευτική μας κοινότητα με κάθε τρόπο, καταβάλλοντας διαρκή και συστηματική προσπάθεια, ώστε να διασφαλιστεί η εύρυθμη και ασφαλή λειτουργία των σχολείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.