HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Άμεση καταγραφή των ζημιών από κλιμάκια Περιφέρειας και Δήμου στα Καλαβρυτοχώρια

Στις πληγείσες περιοχές των Καλαβρύτων από την ισχυρή χαλαζόπτωση επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με επικεφαλής ...



Στις πληγείσες περιοχές των Καλαβρύτων από την ισχυρή χαλαζόπτωση επισκέφθηκε σήμερα κλιμάκιο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με επικεφαλής τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας Χαράλαμπο Μπονάνο, παρουσία του Δημάρχου Καλαβρύτων Θανάση Παπαδόπουλου και συνεργατών τους, όπου επισκέφθηκαν χωριά των Καλαβρύτων που επλήγησαν από την ισχυρή χαλαζόπτωση. Το κλιμάκιο της Περιφέρειας έκανε μια πρώτη καταγραφή και ενημερώθηκαν οι κάτοικοι για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.
Οι ζημιές είναι πολύ μεγάλες σε Κρυονέρι, Μάνεσι, Τρεχλό, Λαπάτες, Γουμένισσα, Μπούμπουκα, Ποντιάδες κ. άλ. κυρίως σε καλλιέργειες, κεραμοσκεπές και αυτοκίνητα. Στην Γουμένισσα εκτιμάτε οτι καταστράφηκαν περισσότερα από 70 τόνοι μήλα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.