HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανδρέας Παναγιωτόπουλος: Ο κόσμος και η κοινωνία μάς δείχνουν τον δρόμο

Τη σημασία της μαζικής συμμετοχής στην ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει σε δηλώσεις του ο βουλευτής Αχαΐας...



Τη σημασία της μαζικής συμμετοχής στην ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη ως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τονίζει σε δηλώσεις του ο βουλευτής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος. Ο Αχαιός γιατρός συγχαίρει τον νέο πρόεδρο για την καθαρή νίκη του αλλά και την ανθυποψήφια του Έφη Αχτσιόγλου για τον αγώνα που έδωσε και δηλώνει ότι μια νέα μέρα ξημέρωσε για τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, την Αριστερά και την Προοδευτική Παράταξη. Μια νέα σελίδα για την πολιτική ζωή που εγγράφει στην πρώτη γραμμή της τα εκατοντάδες χιλιάδες μέλη που ψήφισαν την πρώτη και δεύτερη Κυριακή, καθώς και το αίτημα για Ανασυγκρότηση στην κατεύθυνση μιας νέας Αριστεράς χωρίς αποκλεισμούς, που δεν περισσεύει κανένας, για ένα καλύτερο και ενωτικό μέλλον για την προοδευτική παράταξη και τη δημοκρατία μας.
«Ο κόσμος και η κοινωνία μάς δείχνουν το δρόμο. Είναι στο χέρι όλων μας να τους ακούσουμε και να ανταποκριθούμε στο αίτημα για ενότητα, μαζική συμμετοχή και πολιτική δράση απέναντι στις αντικοινωνικές πολιτικές της κυβέρνησης Μητσοτάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.