HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λάθος συνεννόηση δημιούργησε πρόβλημα στην μεταφορά μαθητών σε Κέρτεζη και Πριόλιθο

Πρόβλημα στην μεταφορά των μαθητών σε Κέρτεζη και Πριόλιθο παρουσιάστηκε σήμερα με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή τ...



Πρόβλημα στην μεταφορά των μαθητών σε Κέρτεζη και Πριόλιθο παρουσιάστηκε σήμερα με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην επιστροφή των μαθητών στα σπίτια τους δημιουργώντας αναστάτωση σε γονείς και μαθητές 
Εκ μέρους της διεύθυνσης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Αχαΐας γίνεται λόγος για λάθος συνεννόηση μεταξύ του Πρακτορείου και του οδηγού που είχε αναλάβει τη μεταφορά στο συγκεκριμένο μαθητικό δρομολόγιο. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Χρήστο Παπανδρέου, το Πρακτορείο με το που αντιλήφθηκε το πρόβλημα, προχώρησε στη μίσθωση Ταξί με δικά του έξοδα τα οποία και μετέφεραν τους μαθητές στον τόπο διαμονής τους, μετά από σχετική καθυστέρηση βέβαια.
Από την πλευρά του ο αρμόδιος Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Φίλιας διευκρίνισε χθες ότι "πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό λάθους χειρισμού εκ μέρους της κοινοπραξίας μεταφορών που έχει αναλάβει τμήμα από τα σχολικά δρομολόγια το οποίο, προφανώς, και δεν ακυρώνει μια μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει τα δύο τελευταία χρόνια προκειμένου, όλοι οι μαθητές που το δικαιούνται, να απολαμβάνουν τη δωρεάν μεταφορά, από την έναρξη της σχολικής χρονιάς και από το πρώτο κιόλας κουδούνι".
Για το πρόβλημα άμεσες ήταν οι αντιδράσεις τόσο του προέδρου των Σχολικών Επιτροπών Βασίλη Κουτρουλάκη αλλά και του Προέδρου του Πριολίθου Χρήστου Μπουρδή, που άμεσα επικοινώνησαν με τους αρμοδίους για την επίλυση του προβλήματος που παρουσιάστηκε.
Ελπίζουμε το μεμονωμένο περιστατικό να μην επαναληφθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.