HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αποφασίζει ο ΣΥΡΙΖΑ για τον νέο αρχηγό του - Η Ψηφοφορία στα Καλάβρυτα

Στις 8:00 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά κέντρα της χώρας όπου οι ψηφοφόροι προσέρχονται για να αναδείξουν τον νέο αρχηγό του ...



Στις 8:00 το πρωί άνοιξαν οι κάλπες σε όλα τα εκλογικά κέντρα της χώρας όπου οι ψηφοφόροι προσέρχονται για να αναδείξουν τον νέο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Την Παρασκευή συνεδρίασε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, για να αποφασιστεί ποια μέλη έχουν δικαίωμα να ψηφίσουν στις σημερινές εκλογές. Τελικά, αποφασίστηκε πως στην κάλπη μπορούν να προσέλθουν όσοι συμμετείχαν και στον πρώτο γύρο καθώς και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που είναι καταχωρημένα στο μητρώο μελών. Η ψηφοφορία διεξάγεται έως τις 8 το βράδυ σε 538 τμήματα σε όλη τη χώρα. 
Για τους κατοίκους του εξωτερικού, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά από τις 12 τα μεσάνυχτα Σαββάτου προς Κυριακή έως τις 8 το βράδυ της Κυριακής. Απαιτείται έγγραφο ταυτοποίησης: Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης ή Βιβλιάριο Υγείας ή Άδεια Διαμονής ή Visa ή Μπλε Βεβαίωση.
Στα Καλάβρυτα
Για την εκλογή προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Π Σ στο Δήμο Καλαβρύτων λειτουργούν δύο εκλογικά τμήματα.
Το ένα στα Καλάβρυτα στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ δίπλα στο νοσοκομείο Καλαβρύτων και το άλλο στην Κλειτορία στο ΚΕΠ Κλειτορίας.
Την πρώτη Κυριακή στα Καλάβρυτα, προσήλθαν 163 άτομα και στην Κλειτορία 104.
Έλαβαν: Aχτσιόγλου 163, Κασσελάκης 61, Παππάς 18, Τσακαλώτος 17, Τζουμάκας 2 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.