HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προεκλογική συγκέντρωση Θανάση Κανελλόπουλου στην Κέρτεζη

Μετά τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία για την Αλλαγή, Ανάπτυξη και Ευημερία του Δήμου Καλαβρύτων», ξεκί...



Μετά τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία για την Αλλαγή, Ανάπτυξη και Ευημερία του Δήμου Καλαβρύτων», ξεκίνησαν οι προεκλογικές ομιλίες του υποψήφιου Δημάρχου Θανάση Κανελλόπουλου με αφετηρία τη γενέτειρά του την Κέρτεζη.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
Πλήθος συγχωριανών του τον υποδέχθηκαν με θερμά χειροκροτήματα και επευφημίες, δημιουργώντας μια πρωτόγνωρη προεκλογική συγκέντρωση που δεν έχει ξανασυμβεί στην Κέρτεζη. Ο κ. Θανάσης Κανελλόπουλος ανέπτυξε τους βασικούς άξονες του προγράμματος του Συνδυασμού για όλο το Δήμο Καλαβρύτων αλλά αναφέρθηκε και σε ιδιαίτερα προβλήματα του χωριού, κάνοντας σημαντικές προτάσεις για τη δημιουργία υποδομών, ώστε η Κέρτεζη να αποτελέσει τουριστικό πόλο έλξης. Μετά το τέλος της ομιλίας του με ενθουσιασμό οι παρευρισκόμενοι ευχαρίστησαν τον υποψήφιο Δήμαρχο Θανάση Κανελλόπουλο, δείχνοντας την συμπαράστασή τους στο πρόσωπό του και συνομίλησαν μαζί του. Τέλος, ακολούθησε παραδοσιακό χορός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.