HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πρωτιά για Καρούζο και Μπράβο στο 43ο Ράλλυ Αχαιός - Εντυπωσίασε το δίδυμο από την Κλειτορία

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή το Ράλλυ Αχαιός 2023. ΠΣε έναν άκρως εντυπωσιακό αγώνα το δίδυμο από την Κλειτορία ΚΑΡΟΥΖΟΣ...



Ολοκληρώθηκε με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή το Ράλλυ Αχαιός 2023. ΠΣε έναν άκρως εντυπωσιακό αγώνα το δίδυμο από την Κλειτορία ΚΑΡΟΥΖΟΣ-ΜΠΡΑΒΟΣ κατέλαβαν την 1η θέση στην κατηγορία C4 1600cc.
Ο αγώνας βάδισε σε νέα μονοπάτια αφού η Ειδική «Χαλανδρίτσα» μήκους 12,5χλμ έιχε τρία περάσματα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Χαλανδρίτσας, και επίκεντρο του Αγώνα τον Δήμο Ερυμάνθου.
Η ειδική διαδρομή του αγώνα, τρεις (3) φορές επαναλαμβανόμενη, ξεκίνησε από το Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίτσας με προορισμό το χωριό Θωμαίικα, όπου λίγο πριν την είσοδο του χωριού έπεσε η καρό σημαία του τερματισμού. Μετά τα Θωμαίικα ακολούθησε η διαδρομή προς Βεταίικα, Δεμέστιχα, Αγρίδι και μέσω της Ε.Ο. Πατρών-Καλαβρύτων και πάλι στην Χαλανδρίτσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.