HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Λειβάρτζι ο Σεβασμιώτατος ποιμενάρχης κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ την 17ην Σεπτεμβρίου 2023

Γράφει ο Νίκος Χρ. Παπακωνσταντόπουλος Με κατάμεστο τον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Λειβάρτζι υποδεχθήκαμε τον Σεβασμιώτ...



Γράφει ο Νίκος Χρ. Παπακωνσταντόπουλος
Με κατάμεστο τον ιστορικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Λειβάρτζι υποδεχθήκαμε τον Σεβασμιώτατο ποιμενάρχη μας κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟ, την Κυριακή στις 17 Σεπτεμβρίου 2023 και λάβαμε την ευλογία του. Στην ιδιαίτερα κατανυκτική Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε, συμπαρίσταντο ο άγιος Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Μεγάλου Σπηλαίου π. Καλλίνικος, ο Εφημέριος Λειβαρζίου πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σωτηρόπουλος, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Αθανάσιος Λιακόπουλος και ο ιεροδιάκονος της Ιεράς Μητροπόλεως.
Στο κήρυγμά του ο Σεβασμιότατος εξήρε με θερμά λόγια την διακονία του π. Νικολάου Σωτηρόπουλου στην ενορία μας, όπως με θερμά λόγια εξήρε και την διακονία όλων των ιερέων της Μητροπόλεως, που λόγω των σοβαρών ελλείψεων καλύπτουν τρεις και τέσσερις, ίσως και πέντε ενορίες ο καθένας και τις πνευματικές ανάγκες όλων των ενοριτών.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, προσφέρθηκε καφές και άλλα κεράσματα στον Ποιμενάρχη μας και όλη την ιερή ακολουθία του, κάτω από τα βαθύσκιωτα υπεραιωνόβια πλατάνια στην πλατεία του χωριού. Εκεί ο Σεβασμιότατος Καλαβρύτων και Αιγιαλείας είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει εγκάρδια με τον αντιδήμαρχο κ. Λεωνίδα Βασιλόπουλο, τον πρόεδρο της τοπικής Κοινότητος κ. Παναγιώτη Καλογεράκη, τον πρόεδρο του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αθήνας κ. Παναγιώτη Φράγκο και πολλούς ακόμα ενορίτες και επισκέπτες στο χωριό.
Ευχαριστούμε εκ βαθέων τον Σεβασμιότατο ποιμενάρχη μας και του αναφωνούμε το «ΑΞΙΟΣ»!
Σημείωση: Οι φωτογραφίες είναι του Λευτέρη Αβραμίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.