HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έπιασε δουλειά στα Καλάβρυτα ο Απόλλωνας

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ομάδας μας πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στα Καλάβρυτα, στα οποία βρίσκεται από το π...




Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η ομάδας μας πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στα Καλάβρυτα, στα οποία βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης. Οι παίκτες έκαναν ήδη την πρώτη τους προπόνηση στο κλειστό γήπεδο που διαθέτει το αθλητικό κέντρο των Καλαβρύτων. Στην αποστολή του Απόλλωνα συμμετέχουν οι εξής: Γιώργος Γκιουζέλης, Χρήστος Σαλούστρος, Γάιος Σκορδίλης, Παναγιώτης Φιλιππάκος, Χρήστος Καφέζας, Γιώργος Κογιώνης, Τηλέμαχος Βησσαρίου, Τι Τζέι Σταρκς, Μάλικ Οσμπορν, Ντιλέινι Μπλέιλοκ, Τζέρεμι Σέπαρντ, Ντέσμον Ουάσινγκτον και οι νεαροί Βασίλης Βασιλείου, Γιώργος Μηλιτσόπουλος. 
Το πρόγραμμα για τους «μελανόλευκους» περιλαμβάνει κάθε μέρα διπλή προπόνηση υπό τις οδηγίες του Νίκου Βετούλα. Η αποστολή της ομάδας μας έχει προγραμματίσει να επιστρέψει στην βάση της, στις 29 Αυγούστου, όπου θα προπονηθεί το πρωί και στη συνέχεια θα αναχωρήσει από τα Καλάβρυτα. Η αποστολή του Απόλλωνα, έχει καταλύσει στο ξενοδοχείο all seasons lida, το οποίο είχε φιλοξενήσει την ομάδα και το καλοκαίρι του 2022.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.