HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γυμνάσιο Καλαβρύτων: Πενήντα χρόνια από την αποφοίτηση

Με την ανάμνηση της καταπληκτικής βραδιάς το βράδυ στις 27 Αυγούστου στα πλατάνια των Καλαβρύτων, αναχώρησαν ένα τσούρμο συμμαθητές και συμ...



Με την ανάμνηση της καταπληκτικής βραδιάς το βράδυ στις 27 Αυγούστου στα πλατάνια των Καλαβρύτων, αναχώρησαν ένα τσούρμο συμμαθητές και συμμαθήτριες για τα μέρη τους!
Επανενώθηκαν, λοιπόν, 21 κορίτσια κι αγόρια, κουβαλώντας 50+ χρόνια στην πλάτη τους από τη φοίτησή στο Γυμνάσιο των Καλαβρύτων μιας άλλης μακρινής πλέον εποχής!.
Κατέφτασαν από Αθήνα, Πάτρα, Μεσολόγγι κι από... καλοκαιρινές διακοπές.
Εκπροσωπήθηκαν πολλά χωριά: Καλάβρυτα, Σκεπαστό, Κέρτεζη, Μάνεσι, Λαγοβούνι, Αγρίδι, Καμενιάνοι, Κόκοβα, Χόβολη, κλπ.
Κάποιοι και κάποιες δεν τα κατάφεραν λόγω ανωτέρας βίας. Θα βρεθούν όμως στις επόμενες συναντήσεις.
Σε όσους είχαν δισταγμούς ή δεν βρέθηκαν θα το παλέψουν πλέον οι 21. Για τις επόμενες συναντήσεις που θα πυκνώσουν. Μια κεντρική του χρόνου το καλοκαίρι, και επί μέρους μικρές σε Καλάβρυτα, Πάτρα και Αθήνα.
Μνημόνευσαν και κάποιους που έχουν φύγει νωρίτερα με συγκίνηση. Είπαν ότι «η ζωή συνεχίζεται και θα την ρουφήξουν»!
Στις ομαδικές σελίδες έχουν ήδη ανέβει πάνω από τριάντα φωτογραφίες και ένα βίντεο.
«Είμαστε πλέον μια μεγάλη αγκαλιά», είπαν. Η προσωρινή συντονιστική πρωτοβουλία συνεχίζει το έργο της για ένα χρόνο ακόμα.
Άρχισαν τη συνάντηση στην κεντρική πλατεία κάτω από το ιστορικό ρολόι. Συστήνονταν και αυτοσυστήνονταν. Κατόπιν άρχισαν τα αστεία, οι μνήμες και οι συγκινήσεις.
Έβγαλαν ομαδικές φωτογραφίες. Κατόπιν ανέβηκαν τον πεζόδρομο, όπου στην ταβέρνα του Βασίλη τους περίμενε ένα Π και μια μουσική έκπληξη.
Έφαγαν, μίλησαν γέλασαν ευχαριστήθηκαν και σκόρπισαν χαρά και στου γύρω θαμώνες. Έφυγαν χαρούμενοι και αποφασισμένοι για την επόμενες φορές. Με αποφασιστικότητα να είναι περισσότεροι.
Σημείωση: Η πρώτη φωτογραφία στον πεζόδρομο με εσπερινό φως και η δεύτερη στο ημίφως της ταβέρνας!
Παναγ. Μπούρδαλας




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.