HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη και στη θέση του τοποθετείται ο Γιάννης Οικονόμου. Η ανακοίνωση: Ο Υπουργός...



Παραιτήθηκε ο Νότης Μηταράκης από υπουργός Προστασίας του Πολίτη και στη θέση του τοποθετείται ο Γιάννης Οικονόμου.
Η ανακοίνωση:
Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νότης Μηταράκης, υπέβαλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η οποία έγινε αποδεκτή. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη τοποθετείται ο νυν Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Γιάννης Οικονόμου. Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με αρμοδιότητα τα ζητήματα Αθλητισμού, τοποθετείται ο βουλευτής Κυκλάδων, Γιάννης Βρούτσης.
Η ορκωμοσία των νέων υπουργών ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, στις 19:00, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Σύμφωνα με όσο μεταδίδουν αθηναϊκά μέσα, ο λόγος της παραίτησής του ήταν πως τις τελευταίες ημέρες ήταν σε διακοπές εκτός Αθηνών και συγκεκριμένα, στην Πάτμο, τη στιγμή που δίνονται μάχες με τις πυρκαγιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.