HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αλεξοπούλου: Ενισχύουμε τις αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες της Αχαΐας

Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για θέματα Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, δήλωσε σχετικά με την καταβολή της έκτακτης οικονο...



Η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδια για θέματα Μεταφορών, Χριστίνα Αλεξοπούλου, δήλωσε σχετικά με την καταβολή της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης 18,3 εκ. Ευρώ σε συγκοινωνιακούς φορείς όλης της χώρας:

«Ενισχύουμε άμεσα τις συγκοινωνίες σε όλη την Ελλάδα, με την καταβολή έκτακτης ενίσχυσης 18,3 εκ. Ευρώ στα αστικά και υπεραστικά ΚΤΕΛ, καθώς και στους μεμονωμένους μεταφορείς άγονων γραμμών, για την κάλυψη των αυξημένων εξόδων που δημιούργησαν οι τιμές των καυσίμων το 2022.
Ήδη, τα ποσά που αναλογούν σε κάθε φορέα έχουν εκταμιευθεί. Το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας ενισχύεται με 378.732 Ευρώ, το αστικό ΚΤΕΛ Πατρών με 337.788 Ευρώ και το αστικό ΚΤΕΛ Αιγίου με 30.708 Ευρώ.
Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στηρίζει έμπρακτα τον κλάδο των συγκοινωνιών, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην ελληνική περιφέρεια, με σκοπό την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.